Home Resepi Air Resepi Air Sunquick Ala Vitagen

Resepi Air Sunquick Ala Vitagen

267

AIR SUNQUICK ALA VITAGEN UNTUK BERBUKA

Opss, nanti dulu. Kalau pun korang memang dah ramai yang tahu, sokay jee tau. Sal kongsi resepi air syedap ni pada yang lom tahu keasyikkan air ni lelagi musim panas yang amat ni. Subhanallah terik kan. Sekali sal try, anak anak kata, sedap nyaaa mama. Nak lagi nak lagi. Asben sal pun kata sedap laa. Eksaited laa sebab kita try jadi kan hehe.

Rasa pun best. Ikut citarasa tau kalau tak suka manis tu. Jangan kata air potong kaki lak. Terpotong bebetul nanti baru tau hehe.

Bahan bahan

Pati sunquick
Susu pekat
Air suam
Ais

Cara buat yang mudah.

1. Sediakan air suam suam je. Just nice tak panas tak sejuk untuk elakkan susu pecah.

2. Yang sal baca katanya buh susu dulu. Kacau bagi sekata elok.
Resepi Air Sunquick Ala Vitagen

3. Letak ais dulu, baru letak pati sunquick tu.
Resepi Air Sunquick Ala Vitagen

4. Boleh perasakan tahap manis dia. Kalau manis lagi tambah je air ye.
Resepi Air Sunquick Ala Vitagen

Siappp. Sedap minum time panas ni tau.
Resepi Air Sunquick Ala Vitagen

Sempena nak puasa ni sal bantu mak mak hidangkan air yang sedap buat sendiri untuk anak anak kita. Jadi jimat sikit duit takyah beli air kan hehe.

Ada jugak kata kalau buat air strawberry pun boleh ikut cara ni. Pun sedap dieorang kata. Korang try jela dulu k. Taksalah cuba.

Moga resepi mudah air ala ala vitagen ni boleh buat anak anak puas minum tak berebut tak cukup cukup kan beli 5pek tu hehe.

So sal izinkan korang share air sedap manis diminum ketika dahaga dan panas ni.

Selamat mencuba.

Kredit: ‎Saleha Maarof‎

Sertai Dropship PinkLady Sekarang Di Sini: [Klik]